تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

دولت مکلف به تدوین نقشه راه توسعه صنعت هسته‌ای کشور می‌شود

دولت مکلف به تدوین نقشه راه توسعه صنعت هسته‌ای کشور می‌شود عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ با اشاره به مصوبه امروز این کمیسیون گفت که دولت مکلف به تدوین سند جامع و نقشه راه توسعه صنعت هسته‌ای کشور در افق ۲۰ ساله می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۸۷۱

به گزارش راهبردمعاصر محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 با اشاره به مصوبه عصر امروز کمیسیون متبوعش گفت: در جلسه امروز کمیسیون تلفیق پیشنهاد کمیسیون انرژی در بودجه سال 1401 تصویب شد که این مصوبه دولت را مکلف به تدوین سند جامع و نقشه راه توسعه صنعت هسته‌ای کشور در افق 20 ساله می‌کند.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 در توضیح مصوبه جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق بیان کرد: بر اساس مصوبه اعضای کمیسیون، دولت مکلف شد از طریق سازمان انرژی اتمی و همکاری و اخذ نظر وزارتخانه‌های «صمت» ، بهداشت و درمان، علوم و تحقیقات و همچنین همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی دولتی، خصوصی و انجمن‌های علمی و مرتبط، سند جامع و نقشه راه توسعه صنعت هسته‌ای کشور در افق 20 ساله را در تمام حوزه‌های صنعت، هسته‌ای از قبیل انرژی هسته‌ای، کاربرد پرتوها، پزشکی هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، شتاب دهنده های ذرات و سایر حوزه‌های صنعت هسته‌ای تدوین و اقدام قانونی لازم برای تصویب آن حداکثر تا پایان سال 1401 به عمل آورد.

**مصوبه کمیسیون تلفیق در حمایت از رسانه‌ها/ مطبوعات و نشریات در سال 1401 از پرداخت مالیات بر آگهی معاف شدند

بر اساس این گزارش اعضای کمسیون تلفیق در جلسه امروز همچنین با الحاق یک بند به تبصره 9 لایحه بودجه سال آینده موافقت کردند که به موجب آن نشریات و مطبوعات از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده برای چاپ و انتشار آگهی‌های تبلیغاتی در سال آینده معاف شدند.

بر این اساس، تبلیغات کالاها و خدمات داخلی در روزنامه ها و نشریات در سال 1401 مشمول جز (3) بند ( ب) ماده 9 قانون مالیات بر ارزش افزوده نمی‌باشد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار